De beste merkene av storkjøkkenets ovner på markedet

SelfCooking Center®

Denne modellen gjør det mulig å bake, blansjere og dampkoke retter i en pizza ovn som tar opp en relativt liten plass. Du kan tilberede mange forskjellige retter samtidig. De største fordelene med utstyret som tilbys, er tilpasning av driftsparametere til en bestemt rett og brukervennlighet. Utstyret til storkjøkken har mulighet til å «lære» kokevanene til kokker som bruker det, og kommuniserer også med dem ved effektivt å forenkle hele arbeidet. En annen fordel med SelfCooking Center® modellen er mulighet til å velge ovnen som er tilpasset spesifikke forhold som finnes på kjøkkenet.

CombiMaster Plus®

Denne ovnen anbefales spesielt til retter som krever spesiell presisjon. Det er mulig å justere fuktighetsnivået, luftstrømmen og innetemperaturen. CombiMaster Plus® modellen er en perfekt løsning for de som leter etter en klassisk ovn som blir helt ukomplisert å bruke.

Ovnene som tilbys av Gastro Line er utstyrt i mange systemer som i tillegg øker kvaliteten på tilberedte retter, noe som gjør det tilbudte utstyret praktisk talt uslåelig. En god ​​nyhet for de som sparer energi: ovner gjør det mulig å redusere mengden vann og strøm som brukes, og utsøkte rengjøringsmidler er ikke nødvendige. Vedlikehold er heller ikke altfor tidkrevende.

Stalgast

Et ganske interessant tilbud på storkjøkkenets ovner og annet utstyr som er nødvendig i moderne lokaler, leveres av Stalgast. For eksempel ovnen FC 380, med 5-nivåer, P 2.4 kW garanterer tilgang til 5 nivåer av steking, samt et høykvalitets ventilasjonssystem. Andre fordeler er romslige kammer som lar deg plassere flere retter, noe som bidrar til lokalets bedre funksjon. Er du bekymret for å brenne maten? Ovnen har en tidsbryter, og den maksimale lengden på tilberedelse av måltidet er på 2 timer, noe som du fritt kan justere. Settet inneholder 3 brett til tilberedelse av maten og ett brett spesielt designet for baking av kaker.

Hendi

Hendi kombidampere kombinerer høy kvalitet på utførelse med rimelig pris. Selskapet tilbyr ovner som styres både manuelt og elektronisk. Avhengig av hvilken modell som tilbys, kan Hendi-ovnene ha gass eller elektrisk forsyning.

Modellene som tilbys, har et spesielt fuktighetssystem, noe som gjør ovner nyttige selv i tilfelle de mest utsøkte rettene. Det effektive kjølesystemet for styringselementer forhindrer mulig overoppheting av ovnen. Andre fordeler er utførelse av rustfritt stål så vel som temperaturområdet fra -50 til 300 grader.

Storkjøkkenets ovner i dag er en uvurderlig løsning i norske lokaler, noe som bidrar til å forbedre funksjonen og øke kvaliteten på serverte retter. En godt tilpasset kombidamper skal øke omdømmet til ditt serveringssted og føre til at antallet faste kunder som blir fornøyde med tjenester, vil fortsatt øke.