Unoliving Møbler til stuen

Stua er visittkortet til huset vårt. Det er der livet konsentrerer seg. Derfor er møblering av living-delen så viktig. Eksperter forteller hvordan man skal gjøre det i tråd med trender som er gjeldende i år.

Kontrollert sammensurium

I 2019 skal trender innen innredning av stua kretse over en stil med elegant ro ved å kombinere sammen edle materialer med praktiske og fonksjonelle møbler nettbutikk til daglig bruk. I det kommende året skal vi møte modig, eklektisk design. På toppen blir det fortsatt: stilig rosegull i geometriske former, marmorderivater presentert i små pynter, minimalistiske møbler samt forslag som subtilt viser til tidligere tidsepoker. Det blir ingen revolusjon i stua, for endrnger i interiøret vårt vil ikke forekomme så fort som i moteverden. – Naturlige materialer fortsetter å være populære, nye farger og originale kombinasjoner skal følge dem. Milde pastellnyanser skal konkurrere med sterke farger ved å understreke godt fascinasjon for mangfold.

Innredning av stua henter vi fra tidligere tiår

I moten har det i flere tiår gjaldt en trend for retro, og den skal ikke miste sin aktualitet. Veldig populære er blant annet henvisninger til 70-åra som i tilfelle interiør var preget av forkjærlighet for plast, møbler med «tunge» former, geometriske mønstre og tapet. Spesielt i store byer, og selvfølgelig på nettet, finner vi mange butikker som har i tilbudet sitt møbler og tilbehør i stilen fra denne tida, og noen ganger til og med datidens originale gjenstander. 70-åra betyr også forkjærlighet for å pynte boligen med potteplanter av ganske store størrelser, noe som i dag vises i plassering av monstera, planter fra fikenslekten eller palmer samt forekomst av bladmønstre på mange hjemmetekstiler. Og hvis det er blomster, så må man også ha blomsterhyller – helst store og av tre. Retro-stue kan ikke mangle møbler til å slappe av – her skal vi satse på interessante lenestoler og en sofa i mørk farge, polstret i velur i stål eller smaragdgrønn farge, ofte med armlener av tre. Modulære hyller, tre, tapet med mønster på og tepper blir møblenes utfylling. Stua innredet i stilen fra tidligere tiår satser uten tvil på varme farger, vintage-pynt og universalisme. I tillegg mange pastellfarger, blekrosa og glass. Moten i 2019 sirkler og kommer igjen tilbake til begynnelsen.

Stort utvalg av sofaer og designs

Overraskende kombinasjoner i innredningen av stua

Når man innreder stua i henhold til trendene for 2019, kan vi ikke være redde for modige og kontrasterende, tilsynelatende inkompatible kombinasjoner. Det kan til og med være en kombinasjon av varme og kalde farger – for eksempel blåfarge med røde eller oransje nyanser, lilla med lyserosa. Slike dristige kombinasjoner kan «dempes ned» av nyanser av jord eller vaskede farger beskrevet ovenfor. I tillegg til farger er det også verdt å kombinere sammen forskjellige strukturer og mønstre. Et godt emne har vært i noen tid nå print i form av blader eller flora. Dyktig sammenstilling av interessante former og teksturer skal vise folk som besøker oss, hva stilen vår er, hvordan vi kan uttrykke oss, den skal understreke individualiteten vår.