Barnesenger i form av biler

Møbelproduksjonens teknologi lar oss for tiden lage originale modeller og uvanlige former som vi bare kunne drømme om tidligere. I dag, takket være uvanlige prosjekter, kan vi oppfylle barnas drømmer. En av slike drømmer kan være en seng i form av og med en farge på favorittkjøretøyet.

Det er hovedsakelig gutter som er interessert i bilsenger online. Det er gutter som elsker å leke med biler, de er interessert i dem. Hva om vi kunne tilby barnet en bil større enn ham? Vårt utvalg av senger fra Auto-kolleksjonen består ikke bare av standard senger med biler trykt på senger, men også senger som ligner på raske, moderne biler.

Bilsenger for barn er også en form for å pynte barnerommet. Noen ganger kreves det ikke mye for at rommet endres til drømmegarasjen. Og der kan det være brannbiler, politibiler og racerbiler. Senger av denne typen er veldig enkle å tilpasse til stilen på et barnerom. Vi tilbyr flere fargevarianter for å falle i smak hos den unge bilentusiasten.

Bilsenger produseres i dobbeltsidig versjon. De har barrierer for å beskytte barnet mot fall. Elementenes kanter er avrundet, noe som forbedrer barnets sikkerhet, og er etterbehandlet med PVC-rander. Trykk som brukes på møblene, er laget av økologiske malinger, helt trygge for barn. Holdbarheten deres økes av et spesielt laminatbelegg. Sengene tilbys med en grunnleggende versjon av en skummadrass, det er også mulig å velge mellom flere andre madrasser som er tilgjengelige i vår butikk. Bilsenger er tilgjengelige i 3 størrelser:

160 / 80 cm,

180 / 90 cm,

190 / 90 cm.

Rammen er laget av bøklister som er 8 cm tykke, noe som gir tilstrekkelig elastisitet og tåler opptil 95 kg.